România - Livrare de Crăciun

Fruugo este site-ul perfect pentru a vă face cumpărăturile de Crăciun; cu peste 1 milion de produse dintre care să vă alegeți, site-ul are câte ceva pentru fiecare. Deși Crăciunul este cel mai aglomerat moment al anului, noi muncim din greu pentru a încerca să oferim clienților nivelul de calitate a serviciilor cu care sunt obișnuiți tot anul.

Noi oferim produse de la furnizori din întreaga lume. Pe fiecare pagină de produs, vă rugăm să faceți clic pe Informații livrare pentru a vedea din ce țară se face livrarea.

Ultima dată de comandă ** recomandată pentru livrare este 14 decembrie.

Puteți comanda ca de obicei și după aceste zile recomandate și este posibil să vă primiți comenzile la timp înainte de Crăciun.

Vă rugăm să rețineți și faptul că unii dintre furnizori oferă opțiunea de livrare expres, lucru care vă poate permite să comandați după aceste date, iar comenzile să ajungă la timp înainte de Crăciun. Dacă opțiunea de livrare expres este prezentă, aceasta va fi afișată în timpul procesului de plată.

**Deși vânzătorii Fruugo depun eforturi pentru a livra în aceste perioade de timp, vă rugăm să rețineți faptul că perioadele respective nu sunt sunt garantate, ci estimative. Aceste perioade de livrare nu includ timpii de trecere prin vamă sau condiții meteo adverse pe care Fruugo's nu le poate controla. Vă rugăm să luați în calcul timpi mai lungi de livrare pentru locurile unde se ajunge greu.