COVID19 Română

Informații despre coronavirus pentru clienții noștri

Suntem deschiși publicului și aici pentru a vă ajutăm.


Dorim să vă asigurăm că în aceste vremuri neobișnuite suntem deschiși publicului.

Mai mult decât atât, dorim să vă ajutăm să cumpărați produsele de care aveți nevoie de oriunde din întreaga lume.

Puteți plasa comenzi în continuare și beneficia de acces la gama noastră diversă și extinsă de produse de pe tot globul.

Monitorizăm continuu îndrumările de sănătate din întreaga lume și ne ajustăm practica de lucru pentru a ne proteja clienții, angajații și partenerii.

Lucrăm îndeaproape cu rețeaua noastră de vânzători dedicați pentru a-i ajuta să păstreze activitatea afacerilor să meargă mai departe și să continue să livreze produsele la ușiile dumneavoastră.

Sperăm ca secțiunea noastră de Întrebări frecvente de mai jos să vă poată răspunde imediat la întrebări.


Întrebări frecvente

Pot plasa în continuare comenzi pe Fruugo?

Absolut, Fruugo este deschis publicului și puteți plasa în continuare comenzi pentru produse din larga noastră gamă globală.


Va mai fi livrat la timp pachetul meu?

Vânzătorii noștri și companiile de livrare din întreaga lume, cu care aceștia lucrează, fac tot posibilul pentru a onora datele de livrare într-un ritm normal.

Timpul de livrare estimat al bunurilor este prezentat pe paginile detaliilor de produs.

Curierii de nivel local și global folosiți pentru a onora comenzile Fruugo sunt în continuare operaționali și își ajustează practica de lucru pentru a se conforma restricțiilor fiecărei țări. Acolo unde există restricții, acestea vor afecta în mod normal regiuni specifice sau țări specifice, iar toate livrările din zonă vor fi afectate pentru o anumită perioadă de timp.

Luând în considerare natura fără precedent a acestei situații vă rugăm să fiți înțelegători și să aveți răbdare în cazul în care comenzile pot suferi întârzieri din motive ce nu țin de Fruugo, vânzătorii și curierii noștri gestionează creșterea mare de livrări ale produselor necesitate în întreaga lume.


Este sigur să primim pachete si produse?

Nu există nicio dovadă la ora actuală care să demonstreze posibilitatea de transmitere a coronavirusului prin produse sau pachete. Se pot observa anumite schimbări de practică a livrărilor la nivel local (de exemplu lipsa nevoii unei semnături, menținerea distanței sociale și alte măsuri) cu scopul de a proteja personalul și pe dumneavoastră, și pentru a menține operarea rețelei de distribuție globală la un nivel cât mai eficient.


Care vă este politica de returnare?

Sperăm că veți fi satisfăcuți de produsele achiziționate, în orice caz, opțiunea noastră de returnare se desfășoară normal, iar în cazul care veți avea nevoie de ea, o veți putea găsi aici.


Cum protejați clienții, angajații și partenerii?

Echipa noastră lucrează acum de la distanță și respectă restricțiile locale ale țării și îndrumarea guvernului pentru practica de lucru.

Monitorizăm continuu îndrumările de sănătate din întreaga lume și ne ajustăm practica de lucru pentru a satisface diferitele nevoi specifice.


Pot contacta în continuare Serviciile pentru clienți?

Sperăm ca următoarele opțiuni să vă clarifice nelămuririle rapid și eficient:

  • Pentru informații generale - Paginile noastre de ajutor
  • Pentru comenzi care au fost deja plasate: Puteți contacta direct retailerul folosind Centrul nostru de ajutor interactiv din pagina anterioară. Pentru a începe solicitarea dvs., faceți clic înapoi și răspundeți „DA” la întrebare
    ‘Întrebarea dvs. se referă la o comandă existentă?

Vă rugăm să țineți cont că având în vedere situația actuală a coronavirusului, primim un număr mare de cereri de la clienți și durează puțin mai mult pentru a vă răspunde, însă puteți sta liniștiți, echipa noastră vă va contacta de îndată ce va fi disponibilă.