Acuratețea conținutului

Variații de culoare:

Deși se fac toate eforturile pentru a ne asigura că imaginile produselor reflectă culorile cât mai exact posibil, te rugăm să reții că totuși culorile reale ale produsului pot diferi de culorile afișate pe ecran din cauza diferențelor dintre monitoare și de setări.

Traduceri:

Descrierea produselor poate fi tradusă folosind traducerea manuală sau automată. Acestea nu sunt descrierile exacte ale produsului și sunt oferite doar ca un ghid, neputând fi considerate de încredere în termenii contractului de vânzare.

Dimensiunile produsului:

Dimensiunile afișate vor fi dimensiunile pentru țara comerciantului. De exemplu, dacă comerciantul cu amănuntul are sediul în Marea Britanie, selecția dimensiunii pantofilor este o dimensiune standard a pantofilor din Marea Britanie, dacă nu se specifică altfel. Rețineți, țara comerciantului este afișată pe fiecare pagină a produsului sub informațiile de livrare. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să contactați serviciile pentru clienți pentru informații suplimentare.

Conversiile de dimensiuni variază considerabil de la marcă la marcă, așa că vă recomandăm să verificați site-ul oficial al producătorilor pentru a asigura acuratețea conversiilor.

Electronice:

Conectarea la priză a produselor electrice alimentate de la rețea va fi de obicei prevăzută cu mufa pentru țara comerciantului, cu excepția cazului în care se indică altfel. De asemenea, puterea / tensiunea articolelor electrice va fi, de obicei, adecvată pentru utilizare în țara comerciantului cu amănuntul. Țara comerciantului este afișată pe fiecare pagină a produsului. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să contactați serviciile pentru clienți pentru informații suplimentare.
Articolele cumpărate pentru a fi utilizate în alte țări pot necesita adaptoare / convertoare, care nu pot fi furnizate întotdeauna de către comerciant cu amănuntul și este responsabilitatea clienților să le furnizeze dacă este necesar.

Prescripții:

Dacă un articol pe care îl achiziționezi necesită o prescripție pentru import în țara ta, aceasta poate fi solicitată de vamă pentru eliberarea coletului. Fruugo nu își asumă nicio responsabilitate pentru aceasta, dar va întreprinde toate demersurile pentru a te asista.

Inexactități de preț și descriere:

Am luat precauții rezonabile pentru a ne asigura că prețurile și descrierile citate pe site sunt corecte. Fruugo nu poate fi trasă la răspundere pentru inexactități ale prețurilor sau descrierilor.

Ocazional, poate să apară o eroare și bunurile pot să aibă prețuri incorecte sau să fie descrise inexact caz în care nu vom fi obligați să livrăm bunurile la prețul incorect sau în conformitate cu descrierea inexactă sau deloc. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice eroare din când în când. (La discreția noastră) fie vom anula comanda și rambursa banii achitați, fie vom apela la eforturi rezonabile pentru a te contacta și întreba dacă vrei să continui cu comanda la prețul corect sau descrierea exactă. Dacă nu reușim să te contactăm sau nu vrei să continui cu comanda  la prețul corect sau descrierea exactă, vom anula comanda și îți vom rambursa banii plătiți.