Taxe vamale

Expedierile dintr-o țară UE în alta nu implică taxe vamale.

Cu toate acestea, taxele vamale pot fi impuse mărfurilor importate între alte țări. Taxele se bazează pe o serie de variabile asupra cărora nu avem control și, ca atare, nu putem să vă informăm despre taxele potențiale din cauza variațiilor semnificative de la o țară la alta. Vă rugăm să contactați biroul vamal local pentru mai multe informații despre taxele vamale specifice țării dvs.

Rambursarea taxei vamale:

În cazul în care comanda dvs. este supusă unei taxe vamale, puteți contacta Serviciile pentru clienți Fruugo pentru a trimite o cerere de rambursare. Va trebui să plătiți mai întâi taxa vamală și să furnizați dovada taxelor pentru a revendica cu succes

Pentru a face o revendicare reveniți la o pagină și utilizați Centrul nostru de ajutor interactiv pentru a răspunde la câteva întrebări și a începe.

Dacă anulați și returnați comanda și ați suportat o taxă vamală:

Taxele vamale nu vor fi rambursate în acest caz, cu toate acestea, puteți contacta biroul vamal local, care vă poate ajuta să solicitați o rambursare direct de la acestea.

Dacă returnați articolele pentru rambursare după ce ați fost rambursat pentru o taxă vamală:

Vă vom putea rambursa doar până la valoarea totală a comenzii inițiale și, prin urmare, vom deduce suma rambursată a taxei vamale din această rambursare. Vă vom oferi o dovadă a returnării în cazul în care doriți să solicitați returnarea TVA de la autoritățile vamale din țara dvs.

Întârzieri de vămuire

Decontarea vamală este o procedură necesară pentru autorizarea mărfurilor care sunt transportate într-o țară. Procesul durează în mod normal câteva minute sau ore, dar poate dura mai mult dacă mărfurile sunt alese pentru inspecție sau în perioadele de vârf ale traficului (adică Crăciunul).

Termenele noastre de livrare estimate nu includ timpii de vămuire.

Prescripții pentru import

Unele articole necesită o rețetă pentru import în țara dvs. În cazul în care acest lucru este necesar pentru livrarea coletului, vă rugăm să ne contactați și ne vom strădui să vă ajutăm. Fruugo nu își asumă nicio responsabilitate pentru această situație.