Descriere
C-TS160 Ceai de hrișcă naturală prăjită
Alimente verzi 100% naturale
Fără dependență artificială sau aditivi chimici
Descriere:
Tartary Hrișca este o plantă alimentară domesticită, adesea considerată cereale, dar spre deosebire de cerealele adevărate, hrișca nu este membră a familiei de iarbă. Astfel, ele nu sunt legate de grâul adevărat. Hrișca tartară este mai amară, dar conține mai multă rutină decât hrișca obișnuită. De asemenea, conține quercitrină. Hrișca tătară a fost domesticită în Asia de Est, este încă mâncată astăzi în regiunea himalayană.
Ceaiul de hrișcă a fost folosit de foarte mult timp în China. Contrar credintei populare, hrisca nu are nici o legatura cu graul, este samanta unui fruct inrudit cu rubarba. Planta de hrișcă crește flori albe mici și frunze verzi verzi. Crupele, sau semințele, sunt folosite pentru a face ceai de hrișcă. Are o aromă distinctă de malț. Are un gust bogat și beefy, ca cafeaua, dar fără amărăciune. Într-adevăr, are multe note de aromă diferite, mai degrabă ca un vin, și s-ar putea să ajungeți să vă concentrați asupra altor arome decât alte persoane. Aproape toată lumea este de acord că mirosul ceaiului este destul de puternic, dar în cele din urmă plăcut. Acest ceai parfumat și aromat are o nucă satisfăcătoare, care este liniștitoare și răcoritoare. Fără cofeină și plin de rutină, ceaiul de hrișcă tartară ajută la reducerea tensiunii arteriale ridicate și a colesterolului, precum și la scăderea nivelului de zahăr din sânge.
Efectele rutinei asupra sănătății:
- Rutina inhibă agregarea plachetară, făcând sângele mai subțire și îmbunătățește circulația.
- Rutina are activitate antiinflamatorie
- Rutina inhibă activitatea aldoz reductazei. Aldose reductaza este o enzimă prezentă în mod normal în ochi și în alte părți ale corpului. Ajută la transformarea glucozei (zahăr - glucoză) într-un alcool de zahăr numit sorbitol.
Pe lângă rutină, hrișca conține, de asemenea, un compus numit colină. Colina este unul dintre membrii complexului de vitamine B. Acesta, în special, joacă un rol esențial în metabolizarea corectă și, de asemenea, scade colesterolul și scade tensiunea arterială.
Hrisca, in special consumul de ceai de hrisca, ajuta organismul sa previna acumularea de grasime corporala. De asemenea, permite corpului dumneavoastră să producă mișcări intestinale mai sănătoase și mai regulate. În plus, hrișca și varianta sa de ceai se încadrează într-o dietă cu conținut scăzut de calorii și bine echilibrată. Chiar și cele mai stricte regimuri pot include cu ușurință acest ceai; Nu va arunca restricții alimentare.
Încercați-l singur sau oferiți această comoară greu de găsit ca un cadou cu adevărat unic.
Ghid de preparare: Utilizați 1 linguriță de ceai de hrișcă tartară pentru fiecare 6-8 oz apă clocotită. Se fierbe timp de 2-5 minute.
Pu\'er este o substanță vie, ești serios în legătură cu asta, îți va oferi o performanță bună, aici pentru a-ți reaminti că în ceaiul cu bule, asigurați-vă că calmați mintea, nu nerăbdător, rimă calmă natural născut, această bulă rezistentă la ceai este foarte bună, în general înmuiați 20 pentru a deschide nici o problemă, încă nici un semn de gust de recesiune, care este celelalte produse de ceai nu se pot compara.
Garanție
Culoarea maronie a cărămizii de ceai, pachetul vechi de hârtie deteriorat și aroma distinctă de pământ tipică ceaiului Puer în vârstă demonstrează vârsta acestuia. Dacă aveți nevoie de un certificat pentru a dovedi vârsta acestuia, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Ce este Puerh Tea?
Ceaiul Puerh își trage numele de la orașul Pu-er, unde a fost inițial procesat și vândut. Se spune că gustul unic al ceaiului puerh a fost dezvoltat deoarece a durat săptămâni pentru a transporta frunzele de ceai călare în oraș pentru a fi procesate. În timpul acestei perioade de transport, frunzele de ceai începeau să fermenteze în umiditate și eliberau o aromă puternică, parfumată, pe care oamenii o găseau destul de plăcută. S-a dezvoltat o tehnică specială de fermentare a ceaiului și astfel a fost creat Pu\'er.
Secretul preparării ceaiului Puerh a fost păzit îndeaproape în China de secole. Frunzele de ceai sunt colectate de la cultivatorii unui arbore special de ceai cu frunze late, despre care se spune că este legat de arborii de ceai preistorici antici. Frunzele trec prin două tipuri de fermentație, ceea ce conferă acestui ceai caracteristicile sale unice; o aromă blândă, dar distinctiv pământoasă. Ceaiurile puerh seamănă mult cu vinurile fine, care devin mai fine și mai echilibrate odată cu vârsta. Ceaiurile puerh sunt mult mai scăzute în tanini decât alte ceaiuri datorită metodei speciale de procesare pe care o suferă.
Efectele ceaiului Pu\'er
1. Reduceți grăsimea din sânge, pierdeți în greutate, scădeți tensiunea arterială și rezistați arteriosclerozei. Dr. Amill Carroby, de la un colegiu din Paris, a folosit ceaiul Yunnan Pu\'er Tuo pentru a face studii clinice și a demonstrat că: "Yunnan Pu\'er Tea are un efect bun pentru a reduce conținutul de lipoid și colesterol". Kunming Medical College din China a observat, de asemenea, 55 de studii clinice pentru a utiliza ceaiul Yunnan Pu\'er Tuo pentru a vindeca bolile bogate în grăsimi din sânge și pentru a le compara cu 31 de cazuri utilizate clofibrat, care are un efect bun asupra înclinării grăsimii. Rezultatul arată că efectul curativ al ceaiului Pu\'er este mai mare decât clofibratul. Băutorii de lungă durată ai ceaiului Pu'er pot reduce colesterolul și grăsimea glicerinei. S
-
ID Fruugo:
229827641-490439134
-
EAN:
8507961794341