Descriere
C-LC031 Ceai verde organic Sencha vrac
Alimente verzi 100% naturale
Fără dependență artificială sau aditivi chimici
Sencha este un ceai verde, în special unul făcut fără măcinarea frunzelor de ceai. Cuvântul "sencha" înseamnă "ceai dectocat, referindu-se la metoda prin care băutura de ceai este făcută din frunzele de ceai uscate. Este cel mai popular ceai din Japonia și reprezintă aproximativ 80% din ceaiul produs în Japonia. Frunzele sunt culese manual, aburite adânc și uscate cu grijă imediat după recoltare. Produce un lichior foarte bogat, cu aromă grandioasă și aromă strălucitoare și vioaie. Acest ceai menține un luciu verde profund, cu un gust proaspăt tăiat, plin de viață, ierbos. Lichior verde smarald.
Ceaiul verde Sencha este aburit mai întâi între 1520 secunde pentru a preveni oxidarea frunzelor. Apoi, frunzele sunt laminate, modelate și uscate. Acest pas creează forma cilindrică subțire obișnuită a ceaiului. În cele din urmă, după uscare, frunzele sunt prăjite pentru a ajuta la conservarea lor și pentru a adăuga aromă. Aroma depinde de sezon și de locul în care este produsă, dar se consideră că cea mai delicioasă sencha este cea de la prima culoare a anului, shincha "ceai nou". Sezonul shincha, în funcție de regiunea plantației, este de la începutul lunii aprilie până la sfârșitul lunii mai. Se consideră că culoarea ideală a băuturii sencha este o culoare aurie verzui. În funcție de temperatura apei în care este decocted, aroma va fi diferită, iar acest lucru este, de asemenea, atracția sencha. Cu apă relativ puțin prea caldă, este relativ moale; Cu apă caldă, este mai astringent. Sencha noastră organică are o aromă vegetală bogată, cu amărăciune moderată și o ușoară calitate de nuci. Lichiorul este galben pal, aroma delicată și moale. Curat, crocant și revigorant.
Ghid de preparare: Utilizați întotdeauna apă proaspătă, fierbeți și lăsați să se răcească timp de un minut înainte de a turna peste punga de ceai. Se lasă să se infuzeze timp de 1-3 minute.
Garanție
Culoarea maronie a cărămizii de ceai, pachetul vechi de hârtie deteriorat și aroma distinctă de pământ tipică ceaiului Puer în vârstă demonstrează vârsta acestuia. Dacă aveți nevoie de un certificat pentru a dovedi vârsta acestuia, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Ce este Puerh Tea?
Ceaiul Puerh își trage numele de la orașul Pu-er, unde a fost inițial procesat și vândut. Se spune că gustul unic al ceaiului puerh a fost dezvoltat deoarece a durat săptămâni pentru a transporta frunzele de ceai călare în oraș pentru a fi procesate. În timpul acestei perioade de transport, frunzele de ceai începeau să fermenteze în umiditate și eliberau o aromă puternică, parfumată, pe care oamenii o găseau destul de plăcută. S-a dezvoltat o tehnică specială de fermentare a ceaiului și astfel a fost creat Pu\'er.
Secretul preparării ceaiului Puerh a fost păzit îndeaproape în China de secole. Frunzele de ceai sunt colectate de la cultivatorii unui arbore special de ceai cu frunze late, despre care se spune că este legat de arborii de ceai preistorici antici. Frunzele trec prin două tipuri de fermentație, ceea ce conferă acestui ceai caracteristicile sale unice; o aromă blândă, dar distinctiv pământoasă. Ceaiurile puerh seamănă mult cu vinurile fine, care devin mai fine și mai echilibrate odată cu vârsta. Ceaiurile puerh sunt mult mai scăzute în tanini decât alte ceaiuri datorită metodei speciale de procesare pe care o suferă.
Efectele ceaiului Pu\'er
1. Reduceți grăsimea din sânge, pierdeți în greutate, scădeți tensiunea arterială și rezistați arteriosclerozei. Dr. Amill Carroby, de la un colegiu din Paris, a folosit ceaiul Yunnan Pu\'er Tuo pentru a face studii clinice și a demonstrat că: "Yunnan Pu\'er Tea are un efect bun pentru a reduce conținutul de lipoid și colesterol". Kunming Medical College din China a observat, de asemenea, 55 de studii clinice pentru a utiliza ceaiul Yunnan Pu\'er Tuo pentru a vindeca bolile bogate în grăsimi din sânge și pentru a le compara cu 31 de cazuri utilizate clofibrat, care are un efect bun asupra înclinării grăsimii. Rezultatul arată că efectul curativ al ceaiului Pu\'er este mai mare decât clofibratul. Băutorii de lungă durată ai ceaiului Pu'er pot reduce colesterolul și grăsimea glicerinei. Consumul atât de lung de ceai Pu'er poate avea ca efect curativ obezitatea. Consumul de ceai Pu'er poate provoca un efect fiziologic în întinderea vasului de sânge al ființei umane, scăderea tensiunii arteriale și încetinirea ritmului inimii etc. Deci, are o funcție curativă bună pentru hipertensiunea arterială și arterioscleroza creierului. 2.Antidecrepitudine. Catechina ceaiului are efect anti-decrepitudine. Cantitatea totală de conținut de catechine din Yunnan este mai mare decât alte specii de ceai. Efectul anti-decrepitudine este mai bun decât alte tipuri de ceai. În același timp, în timpul procesului de ceai Pu\'er, polizaharida macromoleculară se transformă într-o mare cantitate de noi monozaharide și oligozaharide dizolvabile. Vitamina C crește de două ori, ceea ce are un efect important în îmbunătățirea sistemului imunitar al ființei umane și păstrarea sănătății, întărirea corpului și prelungirea longevității
.
Prepararea ceaiului puerh
Pentru a face ceai trebuie să controlați temperatura apei, care afectează foarte mult aroma și gustoasa supei de ceai. Pu\'er Cereri de ceai
-
ID Fruugo:
250197025-541047019
-
EAN:
6900490202561
Informații privind siguranța produsului
Vă rugăm să consultați informațiile despre siguranța produsului specifice acestui produs prezentate mai jos
Următoarele informații sunt furnizate de comerciantul independent terț care vinde acest produs.
Etichete de siguranță pentru produse
Avertismente de siguranță:
Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni