Descriere
C-PE373 Old Ripe Pu'er Orez lipicios parfumat Puer Tea Pu-erh Ceai gătit Tuo Cha Alimente sănătoase
Alimente verzi 100% naturale
Fără dependență artificială sau aditivi chimici
Acest
tort de ceai
este făcută din frunze de ceai smulse din arbori de ceai sălbatici antici. Ca
tort de ceai
Se face prin comprimarea frunzelor de ceai smulse din copaci sălbatici de ceai vechi de sute de ani, ceaiul are o calitate superioară și merită colectat ca un antic. De asemenea, conține substanțe nutritive bogate și este foarte bun pentru sănătate. Este preferat de iubitorii de ceai.
Acest ceai vechi este făcut din frunze crude cultivate pe arbori de ceai sălbatici vechi de sute de ani. Sper că veți fi unul dintre cei norocoși care cumpără la acest produs redus foarte avantajos.
Beți ceai PuEr primăvara, sănătate și auto-cultivare.
Bea ceai PuEr vara, căldură de eliminare, căldură de vară, detoxifiere, căldură
Bea ceai PuEr toamna, fizic,fitness.
Bea ceai PuEr în timpul iernii, burtă caldă,dispersa rece,Creșterea rezistenței la boli.
Din cauza timpului de producție este prea lo
Ng
parte din
p
ackaging a fost deteriorat.
Notă:
O parte din ambalajul tortului de ceai este deteriorat.
Dacă ambalajul este deteriorat
Grav
, vom re-ambala, nu vă faceți griji .
Ce este Puerh Tea?
Ceaiul Puerh își trage numele de la orașul Pu-er, unde a fost inițial procesat și vândut. Se spune că gustul unic al ceaiului puerh a fost dezvoltat deoarece a durat săptămâni pentru a transporta frunzele de ceai călare în oraș pentru a fi procesate. În timpul acestei perioade de transport, frunzele de ceai începeau să fermenteze în umiditate și eliberau o aromă puternică, parfumată, pe care oamenii o găseau destul de plăcută. S-a dezvoltat o tehnică specială de fermentare a ceaiului și astfel a fost creat Pu'er.
Secretul preparării ceaiului Puerh a fost păzit îndeaproape în China de secole. Frunzele de ceai sunt colectate de la cultivatorii unui arbore special de ceai cu frunze late, despre care se spune că este legat de arborii de ceai preistorici antici. Frunzele trec prin două tipuri de fermentație, ceea ce conferă acestui ceai caracteristicile sale unice; o aromă blândă, dar distinctiv pământoasă. Ceaiurile puerh seamănă mult cu vinurile fine, care devin mai fine și mai echilibrate odată cu vârsta. Ceaiurile puerh sunt mult mai scăzute în tanini decât alte ceaiuri datorită metodei speciale de procesare pe care o suferă.
Efectele ceaiului Pu'er
1. Reduceți grăsimea din sânge, pierdeți în greutate, scădeți tensiunea arterială și rezistați arteriosclerozei.
Dr. Amill Carroby, de la un colegiu din Paris, a folosit ceaiul Yunnan Pu'er Tuo pentru a face studii clinice și a demonstrat că: "Ceaiul Yunnan Pu'er are un efect bun pentru a reduce conținutul de lipoid și colesterol". Colegiul Medical Kunming din China a observat, de asemenea, 55 de studii clinice pentru a utiliza ceaiul Yunnan Pu'er Tuo pentru a vindeca bolile bogate în grăsimi din sânge și pentru a le compara cu 31 de cazuri utilizate clofibrat, care are un efect bun asupra înclinării grăsimii. Rezultatul arată că efectul curativ al ceaiului Pu'er este mai mare decât clofibratul. Băutorii de lungă durată ai ceaiului Pu'er pot reduce colesterolul și grăsimea glicerinei. Consumul atât de lung de ceai Pu'er poate avea ca efect curativ obezitatea. Consumul de ceai Pu'er poate provoca un efect fiziologic în întinderea vasului de sânge al ființei umane, scăderea tensiunii arteriale și încetinirea ritmului inimii etc. Deci, are o funcție curativă bună pentru hipertensiunea arterială și arterioscleroza creierului.
2.Antidecrepitudine.
Catechina ceaiului are efect anti-decrepitudine. Cantitatea totală de conținut de catechine din Yunnan este mai mare decât alte specii de ceai. Efectul anti-decrepitudine este mai bun decât alte tipuri de ceai. În același timp, în timpul procesului de ceai Pu'er, polizaharida macromoleculară se transformă într-o mare cantitate de noi monozaharide și oligozaharide dizolvabile. Vitamina C crește dublu, ceea ce are un efect important pentru îmbunătățirea sistemului imunitar al ființei umane și păstrarea sănătății, întărirea corpului și prelungirea longevității.
Prepararea ceaiului puerh
Pentru a face ceai trebuie să controlați temperatura apei, care afectează foarte mult aroma și gustoasa supei de ceai. Pu'er Tea cere apa fiartă din 95 ~ 100. Cât de mult ceai poate depinde de gustul personal, în general, 3-5 grame de ceai în mod corespunzător cu 150 mililitri de apă și proporția de ceai la apă între 1:50-1:30. Pentru aroma mai pură a ceaiului, este necesar să se încălzească ceaiul, adică se toarnă imediat apa fiartă pentru prima dată, care poate avea de 1-2 ori. Viteza trebuie să fie rapidă, astfel încât gustul supei de ceai să poată fi împiedicat să influențeze. În timp ce începeți cu adevărat, aproximativ un minut supa de ceai poate fi turnată în ceașca publică și apoi continuați a doua. Cu mai multe ori, timpul poate fi prelungit încet, de la 1 minut la câteva minute treptat, ceea ce poate menține densitatea uniformă a supei de ceai.
Alimente verzi 100% naturale
Fără dependență artificială sau aditivi chimici
Satisfăcător pentru clienți:
Nu ezitați să ne contactați cu orice întrebări sau nelămuriri oricând înainte și după achiziție. Ne angajăm să vă satisfacem 100% clienții
-
ID Fruugo:
250204275-541060753
-
EAN:
6900490195344
Informații privind siguranța produsului
Vă rugăm să consultați informațiile despre siguranța produsului specifice acestui produs prezentate mai jos
Următoarele informații sunt furnizate de comerciantul independent terț care vinde acest produs.
Etichete de siguranță pentru produse
Avertismente de siguranță:
Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni