1.549,00 RON
+ 33,49 RON Livrare

Cheesemaking Practice

  • Marcă: Unbranded
Vândut de:

Cheesemaking Practice

  • Marcă: Unbranded

1.549,00 RON

În stoc
+ 33,49 RON Livrare

Politica de retur pe 14 zile

Vândut de:

1.549,00 RON

În stoc
+ 33,49 RON Livrare

Politica de retur pe 14 zile

Metode de plată:

Descriere

Cheesemaking Practice

1 O scurtă istorie a brânzei. - 2 Importanța brânzei ca aliment. - 3 soiuri de brânză. - 4 Introducere în fabricarea brânzeturilor. - 5 Laptele ca materie primă pentru fabricarea brânzeturilor. - 6 Bacteriologie în legătură cu fabricarea brânzeturilor. - 7 Teste de aciditate și analiză chimică în controlul proceselor. - 8 Aditivi utilizați în laptele de brânză. - 9 Culturi de pornire. - 10 Prepararea laptelui de brânză. - 11 Coagulanți și precipitanți. - 12 Operațiuni de fabricare a brânzeturilor. - 13 Fabricarea brânzeturilor. - 14 Mecanizarea fabricării brânzeturilor. - 15 Maturarea brânzei. - 16 Defecte de brânză și clasificarea brânzei. - 17 Filtrarea cu membrană a laptelui și zerului. - 18 Zerul de brânză și utilizările sale. - 19 Rețete de brânză selectate. Limba: engleză
  • Marcă: Unbranded
  • Categorie: Educație
  • Artist: R. Andrew Wilbey
  • Limbă: Engleză
  • Format: Broșură
  • Data publicării: 2012/10/06
  • Editor / Etichetă: Springer
  • ID Fruugo: 343653002-752834018
  • ISBN: 9781461376675

Livrări şi Returnări

Expediat în 6 zile

  • STANDARD: 33,49 RON - Livrare între mie. 14 ianuarie 2026–lun. 19 ianuarie 2026

Livrare de la Regatul Unit.

Facem tot ce ne stă în putinţă să ne asigurăm că produsele comandate de dumneavoastră vă sunt livrate în întregime şi conform specificaţiilor. Cu toate acestea, dacă primiţi o comandă incompletă sau articole diferite de cele comandate, sau aveţi alt motiv pentru care nu sunteţi mulţumit de comandă, puteţi returna comanda sau orice produse incluse în comandă şi primiţi o rambursare completă pentru articole. Vizualizaţi întreaga politică de returnare