Descriere
Cacao BIO naturală 100% pură în pulbere degresată (10-12% grăsime) din Agricultura Ecologică și Comerț Echitabil.
Această cacao a fost alcalinizată, ceea ce este un proces care neutralizează acizii din pudra naturală de cacao și, în același timp, îi reduce amărăciunea cu un punct. Acest proces este cunoscut și sub numele de „olandez” sau proces olandez, deoarece a fost un ciocolatier olandez cel care a fost responsabil pentru invenția sa.
Acest lucru intensifică culoarea cacaoi, aroma ei și îi reduce aciditatea, făcând-o și mai solubilă (pentru a o dizolva ușor în lichide). Cacao era deja cultivată de mayași în urmă cu mai bine de 2.500 de ani.
Cacao provine din limba mayașă: - cac, care înseamnă roșu (cu referire la culoarea cojii fructului) și cau, care exprimă ideile de putere și foc.
Cacao este excelentă împotriva tristeții, anxietății și iritabilității, deoarece conține teobromină, cofeină și teofilină care stimulează diverse acțiuni fiziologice inclusiv cea a sistemului nervos și a circulației sanguine.
Studiile efectuate de institutii internationale au evidentiat ca cacaoa are calitati benefice pentru sanatate. Are calități antioxidante care ajută la reglarea mișcărilor de expansiune și contracție ale inimii, motiv pentru care joacă un rol în prevenirea bolilor cardiovasculare.
Consumul acestuia ar putea chiar reduce riscurile unor cancere.
Cacao este, de asemenea, o sursă importantă de energie.
Producția de cacao ecologică reprezintă o parte foarte slabă a producției mondiale de cacao, care nu ajunge la 1%. Cu toate acestea, cererea de produse realizate cu cacao organică crește foarte repede, pe măsură ce preocupările oamenilor cu privire la siguranța alimentară a produselor pe care le consumă devin din ce în ce mai importante.
Cacaoul ecologic este mai scump decât cacaoul normal, ceea ce permite producătorilor să acopere costurile mari de producție și să plătească pentru certificare.
Se amestecă 1-3 lingurițe de pudră de cacao cu puțin lapte și se încălzește timp de 2-3 minute. Adăugați restul de lapte și zahăr după gust.
Această pudră de cacao este ideală pentru a face deserturi delicioase sau ciocolată caldă de modă veche.
Poate contine urme de cereale care contin gluten, oua, soia, lapte, nuci, telina, sulfit si lupin.
FR-BIO-01 Agricultură non-UE Côte d'Ivoire.
-
ID Fruugo:
238332260-510966978
-
EAN:
8436007107381
Întregul conținut de pe site-ul web, referitor la produse care includ (sau au o natură similară) medicamente, vitamine și suplimente, nu are drept scop utilizarea sa pentru diagnosticarea, tratamentul, vindecarea sau prevenirea oricărei afecțiuni sau boli. Informațiile furnizate pe această pagină nu reprezintă sfaturi și nu trebuie folosite în locul sfatului medicilor, farmaciștilor sau al altor profesioniști din domeniul medical. Dacă credeți că aveți o problemă medicală, vă rugăm să luați legătura cu furnizorul dvs. de asistență medicală, în legătură cu acest produs. Vă rugăm să citiți întotdeauna eticheta și să urmați instrucțiunile care vin împreună cu produsul, înainte de a-l utiliza sau consuma. Vă rugăm să nu vă bazați pe informațiile menționate pe site-ul nostru.
Informații privind siguranța produsului
Vă rugăm să consultați informațiile despre siguranța produsului specifice acestui produs prezentate mai jos
Următoarele informații sunt furnizate de comerciantul independent terț care vinde acest produs.
Etichete de siguranță pentru produse
Avertismente de siguranță:
Poate conține urme de cereale care conțin gluten, ouă, soia, lapte, nuci, țelină, sulfit și lupin. Această cacao a fost alcalinizată, care este un proces care neutralizează acizii din pudra de cacao naturală și, în același timp, îi reduce amărăciunea cu un punct. Acest proces este cunoscut și sub numele de proces olandez sau olandez, deoarece un ciocolatier olandez a fost responsabil pentru invenția sa. Acest lucru intensifică culoarea cacao, aroma acesteia și îi reduce aciditatea, făcând-o mai solubilă pentru a o dizolva ușor în lichide. Cacao a fost deja cultivată de mayași în urmă cu mai bine de 2.500 de ani. Cacao provine din limba mayașă, care înseamnă roșu cu referire la culoarea cojii fructelor și cau, care exprimă ideile de forță și foc. Cacao este excelentă împotriva tristeții, anxietății și iritabilității, deoarece conține teobromină, cofeină și teofilină care stimulează diverse acțiuni fiziologice, inclusiv cea a sistemului nervos și a circulației sângelui. Studiile realizate de instituțiile internaționale au evidențiat că cacao are calități benefice pentru sănătate. Are calități antioxidante care ajută la reglarea mișcărilor de expansiune și contracție ale inimii, motiv pentru care joacă un rol în prevenirea bolilor cardiovasculare. Consumul său ar putea chiar reduce riscurile unor tipuri de cancer. Cacao este, de asemenea, o sursă importantă de energie. Producția de cacao ecologică reprezintă o parte foarte slabă a producției mondiale de cacao, care nu ajunge la 1%. Cu toate acestea, cererea de produse fabricate cu cacao organică crește foarte rapid, deoarece preocupările oamenilor cu privire la siguranța alimentară a produselor pe care le consumă devin din ce în ce mai importante. Cacao organică este mai scumpă decât cacao normală, ceea ce permite producătorilor să acopere costurile ridicate de producție și să plătească pentru certificare.
Ingrediente:
100% cacao pură. Organizația de origine CJ SCEB Coasta de Fildeș.