Descriere
Saflin - Anason - Pimpinella anisum - 200 semințe - Crește povestea de dragoste și rafinează gustul băuturilor mediteraneene. Un cadou în creștere pentru prietenii buni. O cutie mică de cadou și transport (17 x 12 x 2 cm), o etichetă de expediere, un card cadou pentru mesaje personale, mediu de creștere fără germeni (bloc uscat) într-o pungă stand-up și, bineînțeles, semințele pe care le-ați selectat. Merită știut: Premiată cu Planta Medicinală a Anului 2014, medicina egipteană antică folosea anasonul ca remediu pentru tuse, mușcături de șarpe, tulburări digestive, infecții respiratorii și chiar melancolie. Iar medicul Dioschide a descris efectul său stimulator asupra poftei de iubire, ceea ce a făcut din anason una dintre cele mai utilizate plante în societatea romană și greacă. Planta anuală cu frunzele sale bazale în formă de inimă poate atinge o înălțime de 30 - 50 de centimetri. După înflorirea albă din iunie până în august, formează fructe în formă de ou.. Forțe active: Ceai: Se toarnă una până la două lingurițe de fructe zdrobite, zdrobite, cu 250 ml de apă clocotită și se strecoară infuzia după zece minute de înmuiere. Se spune că ceaiul are un efect calmant asupra afecțiunilor intestinale și este, de asemenea, util pentru răceli și tuse. În bucătărie: Condimentul cu gust dulce este adesea folosit pentru prăjiturile și deserturile de Crăciun și poate fi găsit, desigur, în băuturi precum sambuca, absint, pastis, raki sau ouzo. Frunzele de anason pot fi folosite proaspete, cum ar fi tarhon sau mărar. Aroma tipică este creată de anetolul uleiului esențial. Loc natural: Anasonul provine originar din Orient și este cultivat în sudul Europei (în principal în Italia și Spania) și în Rusia. Cultivare: Din aprilie, anasonul poate fi preferat pe pervaz. Așezați semințele la aproximativ 0,5 cm adâncime în mediul de creștere umezit și acoperiți-le corespunzător cu sol. Păstrați solul umed, dar nu umed, umezindu-l zilnic, de preferință cu un pulverizator de apă. Acoperiți vasul de cultivare cu folie alimentară, pe care ați prevăzut-o cu găuri. Acest lucru protejează pământul de uscare. La fiecare două-trei zile ar trebui să îndepărtați filmul timp de 2 ore. Acest lucru previne formarea mucegaiului pe solul de cultivare. Așezați recipientul pentru semințe într-un loc luminos și cald, fără lumina directă a soarelui. De îndată ce nu mai există nicio amenințare de înghețuri nocturne de la mijlocul lunii mai, plantele tinere pot fi transplantate și în aer liber. Din aprilie, anasonul poate fi semănat direct în rânduri la 20 până la 30 de centimetri unul de celălalt. Locul: Locația pentru anason ar trebui să fie însorită și caldă. Un sol bogat în humus, bine drenat și ușor calcaros este ideal. Îngrijire: Planta nu are nevoie de fertilizare suplimentară. Solul trebuie menținut uniform umed în timpul fazei de creștere. Fructele cad ușor. Prin urmare, vă recomandăm să tăiați atunci când fructele încep să se coacă în septembrie / octombrie, când fructele au căpătat o culoare gri-verde. Legați planta în snopi liberi și lăsați fructele să se coacă timp de una sau două săptămâni până când devin maronii și semințele și-au dezvoltat întreaga aromă. Apoi treierați fructele din iarbă. Uscați cu grijă fructele la maximum 35 ° Celsius și depozitați-le într-un pahar întunecat protejat de lumină. În timpul iernii: Anasonul este anual și va fi semănat din nou în anul următor. Bonsai: Fără credite imagine: Din cauza limitărilor tehnice, link-urile sunt afișate ca text. 45243-pimpinella-anisum-seed-package-front-german.jpg - Despre : Contactați © SAFLAX - - saflax.de/copyright 15243-pimpinella-anisum-cultivation-instruction-german.jpg - Frank Laue - © Saflax - saflax.de/copyright 15243-02-pimpinella-anisum.jpg - Despre © : Contactați SAFLAX - - saflax.de/copyright 15243-03-pimpinella-anisum.jpg - Thamizhpparithi Maari - CC-BY-SA-4.0 - creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0 15243-04-pimpinella-anisum.jpg - Franz Eugen Köhler, - Domeniu public - creativecommons.org/licenses/publicdomain/ 15243-04-pimpinella-anisum.jpg - Franz Eugen Köhler, - Domeniu public - creativecommons.org/licenses/publicdomain/ 15243-05-pimpinella-anisum.jpg - Despre © : Contactați SAFLAX - - saflax.de/copyright 15243-06-pimpinella-anisum.jpg - SABENCIA Guillermo César Ruiz - CC-BY-SA-4.0 - creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0 15243-07-pimpinella-anisum.jpg - Despre © : Contactați SAFLAX - - saflax.de/copyright
-
ID Fruugo:
374194759-810677558
-
EAN:
4055473452432