Descriere
Saffron 100% autentic Crocus Stigma
Croci ceai chinezesc de flori de specialitate șofran
Alimente verzi 100% naturale
Fără dependență artificială sau aditivi chimici
Pu\'er este o substanță vie, ești serios în legătură cu asta, îți va oferi o performanță bună, aici pentru a-ți reaminti că în ceaiul cu bule, asigurați-vă că calmați mintea, nu nerăbdător, rimă calmă natural născut, această bulă rezistentă la ceai este foarte bună, în general înmuiați 20 pentru a deschide nici o problemă, încă nici un semn de gust de recesiune, care este celelalte produse de ceai nu se pot compara.
Garanție
Culoarea maronie a cărămizii de ceai, pachetul vechi de hârtie deteriorat și aroma distinctă de pământ tipică ceaiului Puer în vârstă demonstrează vârsta acestuia. Dacă aveți nevoie de un certificat pentru a dovedi vârsta acestuia, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Ce este Puerh Tea?
Ceaiul Puerh își trage numele de la orașul Pu-er, unde a fost inițial procesat și vândut. Se spune că gustul unic al ceaiului puerh a fost dezvoltat deoarece a durat săptămâni pentru a transporta frunzele de ceai călare în oraș pentru a fi procesate. În timpul acestei perioade de transport, frunzele de ceai începeau să fermenteze în umiditate și eliberau o aromă puternică, parfumată, pe care oamenii o găseau destul de plăcută. S-a dezvoltat o tehnică specială de fermentare a ceaiului și astfel a fost creat Pu\'er. Secretul preparării ceaiului Puerh a fost păzit îndeaproape în China de secole. Frunzele de ceai sunt colectate de la cultivatorii unui arbore special de ceai cu frunze late, despre care se spune că este legat de arborii de ceai preistorici antici. Frunzele trec prin două tipuri de fermentație, ceea ce conferă acestui ceai caracteristicile sale unice; o aromă blândă, dar distinctiv pământoasă. Ceaiurile puerh seamănă mult cu vinurile fine, care devin mai fine și mai echilibrate odată cu vârsta. Ceaiurile puerh sunt mult mai scăzute în tanini decât alte ceaiuri datorită metodei speciale de procesare pe care o suferă.
Efectele ceaiului Pu\'er
1. Reduceți grăsimea din sânge, pierdeți în greutate, scădeți tensiunea arterială și rezistați arteriosclerozei. Dr. Amill Carroby, de la un colegiu din Paris, a folosit ceaiul Yunnan Pu\'er Tuo pentru a face studii clinice și a demonstrat că: "Yunnan Pu\'er Tea are un efect bun pentru a reduce conținutul de lipoid și colesterol". Kunming Medical College din China a observat, de asemenea, 55 de studii clinice pentru a utiliza ceaiul Yunnan Pu\'er Tuo pentru a vindeca bolile bogate în grăsimi din sânge și pentru a le compara cu 31 de cazuri utilizate clofibrat, care are un efect bun asupra înclinării grăsimii. Rezultatul arată că efectul curativ al ceaiului Pu\'er este mai mare decât clofibratul. Băutorii de lungă durată ai ceaiului Pu'er pot reduce colesterolul și grăsimea glicerinei. Consumul atât de lung de ceai Pu'er poate avea ca efect curativ obezitatea. Consumul de ceai Pu'er poate provoca un efect fiziologic în întinderea vasului de sânge al ființei umane, scăderea tensiunii arteriale și încetinirea ritmului inimii etc. Deci, are o funcție curativă bună pentru hipertensiunea arterială și arterioscleroza creierului. 2.Antidecrepitudine. Catechina ceaiului are efect anti-decrepitudine. Cantitatea totală de conținut de catechine din Yunnan este mai mare decât alte specii de ceai. Efectul anti-decrepitudine este mai bun decât alte tipuri de ceai. În același timp, în timpul procesului de ceai Pu\'er, polizaharida macromoleculară se transformă într-o mare cantitate de noi monozaharide și oligozaharide dizolvabile. Vitamina C crește de două ori, ceea ce are un efect important în îmbunătățirea sistemului imunitar al ființei umane și păstrarea sănătății, întărirea corpului și prelungirea longevității
.
Prepararea ceaiului puerh
Pentru a face ceai trebuie să controlați temperatura apei, care afectează foarte mult aroma și gustoasa supei de ceai. Pu\'er Tea cere apa fiartă din 95 ~ 100. Cât de mult ceai poate depinde de gustul personal, în general, 3-5 grame de ceai în mod corespunzător cu 150 mililitri de apă și proporția de ceai la apă între 1:50-1:30. Pentru aroma mai pură a ceaiului, este necesar să se încălzească ceaiul, adică se toarnă imediat apa fiartă pentru prima dată, care poate avea de 1-2 ori. Viteza trebuie să fie rapidă, astfel încât gustul supei de ceai să poată fi împiedicat să influențeze. În timp ce începeți cu adevărat, aproximativ un minut supa de ceai poate fi turnată în ceașca publică și apoi continuați a doua. Cu mai multe ori, timpul poate fi prelungit încet, de la 1 minut la câteva minute treptat, ceea ce poate menține densitatea uniformă a supei de ceai.
Alimente verzi 100% naturale
Fără dependență artificială sau aditivi chimici
Timp de expediere și expediere:
Facem tot posibilul pentru a oferi servicii rapide. Cu toate acestea, din motive de vreme severă, obiceiuri curate, sărbători etc., uneori pot apărea întârzieri imprevizibile. Dacă au trecut mai mult de 35 de zile de la data plății și nu a fost primită, contactați-ne imediat, vom lucra rapid pentru a localiza articolul și a vă ajuta să îl rezolvați.
Despre articol &; noi:
AMBALAREA VA FI UȘOR DIFERITĂ, DEOARECE ESTE ACTUALIZATĂ DE PIAȚA DE AMBALARE, DAR GARANTĂM CALITATEA CEAIULUI.
Anxi este locul de nastere al ceaiului chinezesc oolong – Tieguanyin, clasat pe primul loc in judet, a devenit prima marca de ceai chinezesc, vandut catre Mor
-
ID Fruugo:
250204256-541060750
-
EAN:
6900490195092