Descriere
C-TS151 Ceai dulce de flori de osmanthus
Alimente verzi 100% naturale
Fără dependenți artificiali sau aditivi chimici
Osmanthus dulce, cunoscut și sub numele de măsline dulce, măslin de ceai și măslin parfumat, este o specie de Osmanthus originară din Asia, din Himalaya prin sudul Chinei (Guizhou, Sichuan, Yunnan) până în sudul Japoniei. Este un arbust veșnic verde sau un copac mic care crește până la 312 m înălțime. Florile sunt albe, galbene pal, galbene sau galben-portocalii, mici, cu o corolă cu patru lobi cu diametrul de 5 mm și au un parfum puternic; Sunt produse în grupuri mici la sfârșitul verii și toamna. Infuzia produce căni de lichior dulce și răcoritor, cu un puternic parfum floral aromat.
Ghid de preparare:
Clătiți ceașca de ceai și ceainicul cu apă fierbinte. Umpleți ceainicul cu 2 grame (1-2 lingurițe) de frunze de ceai pentru fiecare 225 ml de apă. Se infuzează în apă fierbinte la 90c (194F) până la 95c (203F) timp de 2 până la 3 minute pentru prima și a doua preparare. Creșteți treptat timpul de macerare și temperatura pentru prepararea ulterioară.
Pu\'er este o substanță vie, ești serios în privința ei, îți va oferi o performanță bună, aici pentru a-ți reaminti că în ceaiul cu bule, asigură-te că calmezi mintea, nu nerăbdătoare, rimă calmă născută natural, această bulă rezistentă la ceai este foarte bună, în general înmuiați 20 pentru a deschide fără probleme, încă nu există semne de gust de recesiune, care este celelalte produse de ceai nu pot fi comparabile.
Garanție
Culoarea maronie a cărămizii de ceai, pachetul vechi de hârtie deteriorat și aroma distinctă de pământ tipică ceaiului Puer învechit demonstrează vârsta sa. Dacă aveți nevoie de un certificat care să-i dovedească vârsta, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!
Ce este ceaiul Puerh?
Ceaiul Puerh își trage numele de la orașul Pu-er, unde a fost inițial procesat și vândut. Se spune că gustul unic al ceaiului Puerh a fost dezvoltat deoarece a durat săptămâni pentru a transporta frunzele de ceai călare în oraș pentru a fi procesate. În această perioadă de transport, frunzele de ceai începeau să fermenteze în umiditate și să elibereze o aromă puternică și parfumată, pe care oamenii o găseau destul de plăcută. S-a dezvoltat o tehnică specială de fermentare a ceaiului și astfel a fost creat Pu'er.
Secretul preparării ceaiului Puerh a fost păzit îndeaproape în China de secole. Frunzele de ceai sunt colectate de la cultivatorii unui arbore de ceai special cu frunze late, despre care se spune că este înrudit cu arborii de ceai preistorici antici. Frunzele trec prin două tipuri de fermentație, ceea ce conferă acestui ceai caracteristicile sale unice; o aromă blândă, dar distinctiv pământească. Ceaiurile Puerh seamănă mult cu vinurile fine, care devin mai fine și mai echilibrate odată cu înaintarea în vârstă. Ceaiurile Puerh au mult mai puține taninuri decât alte ceaiuri datorită metodei speciale de procesare la care este supusă.
Efectele ceaiului Pu\'er
1. Scăderea grăsimilor din sânge, pierderea în greutate, scăderea tensiunii arteriale și rezistența la arterioscleroză. Dr. Amill Carroby, de la un colegiu din Paris, francez a folosit ceaiul Yunnan Pu\'er Tuo pentru a face studii clinice și a dovedit că: "Ceaiul Yunnan Pu\'er are un efect bun pentru a reduce conținutul de lipoid și colesterol". Colegiul Medical Kunming din China a observat, de asemenea, 55 de studii clinice pentru a utiliza ceaiul Yunnan Pu\'er Tuo pentru a vindeca bolile cu grăsimi ridicate din sânge și le-a comparat cu 31 de cazuri utilizate clofibrat, care are un efect bun asupra înclinării grăsimilor. Rezultatul arată că efectul curativ al ceaiului Pu\'er este mai mare decât clofibratul. Băutorii de lungă durată de ceai Pu\'er pot reduce colesterolul și grăsimea glicerină. Atât de mult timp consumul de ceai Pu\'er poate avea efectul de a vindeca obezitatea. Consumul de ceai poate provoca efecte fiziologice în întinderea vaselor de sânge ale ființei umane, scăderea tensiunii arteriale și încetinirea ritmului inimii etc. Deci are o bună funcție curativă la hipertensiunea arterială și arterioscleroza creierului. 2. Anti-decrepitudine. Catechina ceaiului are efectul de anti-decrepitudine. Cantitatea totală de conținut de catechină a ceaiului din speciile de frunze mari Yunnan este mai mare decât alte specii de ceai. Efectul anti-decrepitudine este mai bun decât alte tipuri de ceai. În același timp, în timpul procesului de ceai Pu, polizaharida macromoleculară se transformă într-o mulțime de noi monozaharide și oligozaharide dissolubile. Vitamina C crește dublu, ceea ce are un efect important în îmbunătățirea sistemului imunitar al ființei umane și în păstrarea sănătății, întărirea organismului și prelungirea longevității
.
Prepararea ceaiului Puerh
Pentru a face ceai trebuie să controlați temperatura apei, ceea ce afectează foarte mult aroma și gustul supei de ceai. Ceaiul Pu\'er cere apa fiartă de 95~100. Cât de mult ceai poate depinde de gustul personal, în general, 3-5 grame de ceai corect cu 150 de mililitri de apă și proporția de ceai la apă între 1:50-1:30. Pentru aroma mai pură a ceaiului, este necesar să încălziți ceaiul, adică să turnați imediat apa fiartă pentru prima dată, care poate avea de 1-2 ori. Viteza trebuie să fie rapidă, astfel încât gustul supei de ceai să poată fi împiedicat de a fi influențat. În timp ce începeți cu adevărat, aproximativ un minut supa de ceai poate fi turnată în ceașca publică și apoi continuați a doua. Cu
-
ID Fruugo:
253067469-548870649
-
EAN:
6944875351642
Informații privind siguranța produsului
Vă rugăm să consultați informațiile despre siguranța produsului specifice acestui produs prezentate mai jos
Următoarele informații sunt furnizate de comerciantul independent terț care vinde acest produs.
Etichete de siguranță pentru produse
Avertismente de siguranță:
Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni